Machinepark | bestdeco .be

Bestdeco.be werkt met de modernste machines. Vaste lage prijzen zonder in te leveren op kwaliteit; bij Bestdeco.be de normaalste zaak, ondanks onze lage prijzen durven we te beweren dat we de beste bedrukkingstechniek hanteren die op dit moment beschikbaar is.

Bestdeco.be maakt gebruik van de nieuwste printtechnieken. Wij printen op een moderne nieuwe Oce 1360XT met witte-inkt optie en een Roll to Roll systeem en gebruiken de 357-inkt van Oce.

Dit staat garant voor prachtige afdrukken met sprankelende kleuren. Met deze printer kunnen wij plaatmaterialen printen van 250x305cm en flexibele media zoals canvas, banners en overige artikelen tot een breedte van 227cm.

machine bestdeco

Onze wanddecoratie wordt in Nederland geproduceerd. Al onze systemen worden maandelijks gekalibreerd zodat we qua kleurbeheer onze zakelijke klanten nooit teleur zullen stellen.

Bestdeco.be maakt gebruik van een gerenommeerde merken Aluminium en Plexiglas die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn, onze inkten zijn uv-bestendig, hebben een enorm lange levensduur en verkleuren niet in de zon. Wij gebruiken White Wash op waterbasis en voor onze houten panelen alleen hout met het EFC keurmerk. Dit alles om een goede kwaliteit te kunnen garanderen en om zo min mogelijk het milieu te belasten.

Tijdens het verzendproces worden onze producten voorzien van een beschermende folie en vervolgens in een stevige kartonnen verzendverpakking verpakt en standaard zonder extra toeslagen meestal binnen 24uur verzonden zodat u kunt genieten van uw wanddecoratie.