Ga aan de slag

Maak een keuze uit onderstaande wanddecoraties bij Bestdeco. Iedere variant heeft zijn eigen specifieke karakter. Wij bieden verscheidene materiaalsoorten aan in zeer diverse maten en tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast wordt uw wanddecoratie meegeleverd met een gratis ophangset.

Kortingscodes
Je eigen Foto op Hexagon Berkenplex

Je eigen Foto op Hexagon Berkenplex

Vanaf € 22,95
Sale Winter Sale bij Bestdeco, 65%

Combineerbaar
Sterk en licht hout
Subtiele houtstructuur

Hexagons

Wil jij jouw interieur of jouw kantoorpand voorzien van een hexagon foto als wanddecoratie? Daarvoor ben je bij Bestdeco aan het juiste adres! Met een foto op een hexagon creëer je een originele en persoonlijke look in jouw interieur. Heb jij een favoriete foto waar je elke dag wel naar zou kunnen kijken? Bijvoorbeeld van je gezin, je huisdier, een mooi portret, trouwdagfoto of een foto van een geweldige reis? Dan is dit een mooie foto om op hout af te laten drukken.

Door een voor jou bijzondere foto als wanddecoratie af te laten drukken, mag jij steeds opnieuw van deze vastgelegde herinnering genieten. Lijkt jou dit super leuk om aan de muur, voor de klimop heg, de schutting buiten of onder de overkapping in de tuin te hebben? Plaats dan snel jouw bestelling voor jouw eigen foto op hout!

Onze snelle fotoservice

Wij beschikken over een fotoservice in Enschede waarmee wij diverse fotoproducten kunnen leveren. Zo kunnen wij wanddecoraties leveren van jouw eigen digitale foto op hout, maar ook op andere materialen als aluminium of plexiglas. Met ons eigen machinepark waar moderne machines staan, hebben wij het beheer geheel in eigen hand. Dit levert jou diverse voordelen op! Zo kunnen we je perfect printwerk van hoge kwaliteit garanderen tegen de scherpste prijzen; er hoeft namelijk geen tussenpartij aan bod te komen. Doordat wij de foto’s op hout zelf maken, is dit super effectief. We kunnen de foto op hout razendsnel leveren. Heb jij bijvoorbeeld vandaag nog voor 14.00 uur een bestelling bij ons geplaatst? Dan krijg je deze morgen al aan de deur geleverd. Kijk, dat is pas service! Heb je interesse? Bestel dan snel!