Foto op plexiglas

Prijzen inclusief 21% BTW
(& excl.verzendkosten)

 • Standaard Binnen 24uur bij U Thuis
 • bij U Thuis
 • Gratis ophangsysteem
 • Achteraf Betalen Mogelijk
 • 100.000 Tevreden Klanten
 • Ons webshop keurmerk

Bestel je mooiste foto's op Plexiglas. Kies voor Plexiglas Blind met een witte laag en extra zwarte blocking laag aan de achterkant voor diepte en museum kwaliteit, of voor Plexiglas Helder zonder de witte en blocking laag. Je kunt dan door de foto heen kijken. Gratis Blind ophangsysteem op alle* plexiglas panelen!
Het paneel word standaard geprint met een extra witte coating laag voor meer diepte en briljantere kleuren en daarna afgewerkt met een zwarte backing laag waarop het gratis mee geleverde blinde ophangsysteem kan worden bevestigd.
Daarnaast is plexiglas ook verkrijgbaar in een heldere variant (zonder de witte en zwarte laag aan de achterkant). Bij de Heldere variant wordt alles wat wit is in de afbeelding niet geprint en blijft doorzichtig, zodat je door het plexiglas heen kunt blijven kijken. Plexiglas helder komt het best tot zijn recht voor een witte muur.Wij hebben het modernste machinepark, gebruiken originele Oce inkten en Polycasa plexiglas dit alles staat Garant voor plexiglas panelen met geweldige kleuren,diepte en afwerking en zijn gegarandeerd een blikvanger in uw interieur.Plexiglas wordt supersnel geleverd en komt met een gratis ophangsysteem. Ons standaard ophangsysteem kunt je Blind bevestigen aan de achterkant van het paneel, wij boren dus Geen gaten door je afbeelding en je kijkt niet tegen chromen doppen aan.
Tegen meerprijs kun je ook kiezen voor een Blind aluminium ophang Frame (vanaf formaat 60x40) voor een nog luxere uitstraling en museum kwaliteit.!
Snelste levering van de Benelux. Op Werkdagen voor 16.00 uur Besteld is de Volgende dag in Huis uitgezonderd grotere maten NU tot 55% korting op Alle Wanddecoratie. Vul de kortingscode Voorjaar-2020 in op de afrekenpagina voor 50% Korting. Of de kortingscode Stapel-2020 als u 2 artikelen of meer besteld, u ontvangt dan 55% Korting

Al vanaf € 11,95
+ 50% Korting
(code kunt u later in bestelproces doorgeven.)

Filter op stand

Kies een formaat *

Maak uw keuze
 • Plexiglas 5mm
 • Witte Beschermlaag op de achterkant en afgewerkt met een zwarte blockinglaag.
 • Alles wat wit is in de afbeelding wordt niet geprint en blijft doorzichtig (helder)
 • UV-print - direct op de achterkant van het Plexiglas
 • Weersbestendige uv coating bij buitenkwaliteit
 • 3 jaar garantie op kleuren met uv coating
 • Gratis ophangsysteem
 • Formaten zijn niet maatvast en kunnen afwijken door snijverlies (maximaal 3%)

Kies voor een foto op plexiglas met diepte en briljante kleuren. De witte coating zorgt ervoor dat de afbeelding een professionele uitstraling krijgt en veel meer diepte en glans heeft. De afbeelding wordt aan de achterkant van het plexiglas geprint, na het printen word de achterkant gecoat met een witte coating en door die coating komen de kleuren tot leven en krijg je een prachtig diepte-effect in je plexiglas paneel.Het paneel wordt dan afgewerkt met een zwarte backing laag waarop het blinde ophangsysteem kan worden bevestigd. Bij de Heldere variant word de afbeelding ook op de achterkant van het plexiglas geprint maar wat wit is in een afbeelding blijft doorzichtig en op die plekken kun je dus door het plexiglas heen kijken. Tip: voor het mooiste resultaat kun je het heldere plexiglas paneel het beste tegen een witte muur hangen.

voorbeeld gecoat plexiglas voorbeeld helder plexiglas
ophangsysteem plexiglas

Al onze Plexiglas panelen worden geleverd met een gratis ophangset De gratis set bestaat bij plexiglas Helder uit vier houders die aan de muur moeten worden gemonteerd, daar kan het paneel dan ingezet worden. Het paneel kan daarna vastgezet worden met de bijgeleverde RVS doppen voor een strak en mooi resultaat! (Bij panelen van 20x20cm zit een ophangsysteem met 2 houders. *bij de 15x10 cm zit geen ophang systeem zowel helder als Blind)

Standaard worden de panelen geleverd met een blind ophangsysteem. Er wordt naast de witte licht doorlatende coating nog een extra blocking laag geprint die de achterkant van het paneel beschermd en waarop het blinde ophangsysteem aan bevestigd kan worden. Een blind ophangsysteem (zie foto beneden, links zonder frame en rechts met) zorgt ervoor dat het ophangsyteem niet zichtbaar is aan de voorkant van het paneel, dat het paneel nog strakker en mooier aan de wand hangt en als het ware zweeft.
Meer informatie kunt u op deze pagina vinden (opent in nieuwe tab) ...

Blind ophangsysteem plexiglas standaard en met frame

Exclusieve uitstraling