Je mooiste Foto's op vurenhout

Prijzen inclusief 21% BTW
(& excl.verzendkosten)

 • Standaard Binnen 24uur bij U Thuis
 • bij U Thuis
 • Gratis ophangsysteem
 • Achteraf Betalen Mogelijk
 • 100.000 Tevreden Klanten
 • Ons webshop keurmerk

Mooi licht gekleurd robuust 18mm dik hout met noesten, vlammen en oneffenheden. Uw foto eigen afgedrukt op prachtig vurenhout met whitewash. Vurenhout is de meest gekozen houtsoort.

Wij maken elk houten paneel -- handmatig passend -- zodat er voor zover mogelijk geen naden door de ogen lopen. De noesten en oneffenheden kunnen overal in het paneel voorkomen dus ook in de gezichten. Wilt u een houten paneel zonder noesten en oneffenheden kies dan voor ayous hout.

Gratis ophangsysteem. De bestelling wordt gemiddeld met 4 werkdagen verzonden,
(Uitgezonderd grotere maten)

Nu Winter Sale bij Bestdeco, 65% korting op alle wanddecoratie. Vul de kortingscode Sale-21 in op de afrekenpagina voor 65% korting!

De verzending binnen 4 werkdagen geldt voor panelen tot maximaal 78cm breed en 150cm hoog... Grotere formaten t/m 90x130cm versturen wij met GLS, dit duurt 3 à 5 werkdagen. Panelen van 150x100 en groter worden op afspraak bij u bezorgd, dit duurt minimaal 9 werkdagen.

Al vanaf € 9,25
+ 65% Korting
(code kunt u later in bestelproces doorgeven.)

Filter op stand

Kies een formaat *

Maak uw keuze
 • Robuust met oneffenheden, een echt natuurproduct
 • Naden van 2mm tussen de planken
 • Planken zijn 9,6 cm breed en 18mm dik, totale dike 36mm
 • Verticale of horizontale planken
 • De randen zijn van het paneel zijn onbehandeld
 • UV-print
 • Nerven en noesten zijn zichtbaar
 • Gratis ophangsysteem voor direct resultaat

Het kan voorkomen dat er noesten, vlammmen en oneffenheden in je foto komen. Dat is inherent aan vurenhout. Kies je voor vurenhout dan kies je ook voor deze oneffenheden. Hout is een natuurproduct, de panelen zijn gemaakt van losse planken en zijn niet maatvast, De planken kunnen zowel in breedte als lengte onderling wat verschillen. De formaten zijn dan ook bij benadering. Geen enkele plank is hetzelfde en daarom is ook de opname van white wash per plank verschillend. Dit heeft invloed op de kleuren, de kleuren kunnen afwijken van het originele bestand. Het kan in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat ondanks dat het vurenhout gedroogd en gecontroleerd is nog wat hars uit een plank kan komen. Als dit opgedroogd is kan het eenvoudig met alcohol of nagellak remover verwijdert worden. Ook dit is inherent aan vurenhout en helaas niet 100% te voorkomen.
Wilt u een foto met haarscherpe details zonder deze grote oneffenheden? Kies dan voor een foto op ayous!

Al onze wanddecoratie wordt geleverd met een gratis ophangset zodat u uw foto eenvoudig met een spijker of schroef aan de muur kunt ophangen!

ophangsysteem ayous

Vurenhout, de bestseller

Foto op vurenhout is ons meest verkochte paneel. De structuur van het hout en de mooie lichte kleur maken dit paneel tot een echte aanrader: een prachtig paneel voor een goede prijs!
Bij onze foto op vurenhout kun je kiezen uit horizontale of verticale planken. Het formaat van je foto bepaalt het aantal planken dat wij gebruiken.
Om de kleuren zo echt mogelijk over te laten komen en ook de noesten en vlammen in het hout zichtbaar te houden behandelen we elk paneel met een white wash coating. De Lijnen in de editor zijn bij benadering. Voor al onze houten producten geldt dat hout een natuur product is. De panelen worden vervaardigd van losse planken, deze planken kunnen enigszins in lengte en of breedte variëren de houten panelen zijn dus ook niet maatvast.